Spring naar inhoud

We gaan naar huis!

Vandaag is het zover, we gaan op weg naar huis, we zijn tenslotte al 2 hele dagen weg. Gisteravond zijn we vroeg naar bed gegaan, waardoor ik al om half zes wakker werd.... Manja lag nog lekker te soezen en ik ben lekker rustig de tandem in elkaar gaan zetten. Toen ik daar eindelijk klaar mee was, was Manja ook 'pronto' om naar Piazza Bra te gaan voor een coole foto bij de Arena.

Manja bij de Arena in Verona

Daarna door naar Bussolengo voor onze favoriete pasticcini-tent voor een cappuccino, fanta en natuurlijk pasticcini. De mevrouw van de pasticceria herkende ons zelfs nog, maar meer van de tandem dan aan onze gezichten (laten we het maar op de mondkapjes houden ūüėČ ).

Pasticcini in Bussolengo

Daarna weer door, maar dit keer niet de afslag naar het Garda-meer, maar een steile heuvel richting Rivoli, gelukkig gaat dat prima met deze tandem.

De afdaling na Rivoli

Vanaf daar beginnen ook echt de bergen en fietsen we door het dal in de richting van Trento waar pas weer de eerste camping is. Dat is helaas wel 95km fietsen en dat zien we allebei niet echt meer zitten na die steile heuvels. Manja's wil om te kamperen is echter sterker en we moeten dus door, met enige pijn en moeite halen we de camping in Romagnano waar we naast Henk uit Limburg ons tentje opgesteld hebben.

Zie ons lijden...

2 gedachten over “We gaan naar huis!

  1. Sabine

    Wat zijn jullie toch wel kanjers, hoor!
    Fijn dat de reis nu wel kan doorgaan, ook al is het een beetje in delen.
    Liefs, Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *