Spring naar inhoud

Soms ontdek je nog eens wat op je 30e

Wie jarig is trakteert, dus ik stapte vanochtend vroeg op m'n fietsje naar de pasticceria om pasticcini te kopen voor al m'n collega's. Zo leuk als je mag zeggen 'doe mij maar 16 taartjes' en dat je dan ook nog mag kiezen welke je wil (allemaal verschillende :P) en dat ze het gewoon per kilo verkopen, zodat je uiteindelijk 12 euro kwijt bent. En dan pakken ze het ook nog eens feestelijk voor je in, zelfs als het niet je verjaardag is! Daar word ik echt blij van.

En waar ik ook blij van word: ik weet nu eindelijk waar je verjaardagskaarten kan kopen. Ik had me helemaal suf gezocht bij de supermarkt en verschillende boekenwinkels, maar had alleen kaarten gevonden zonder tekst (met een leuk plaatje van Winnie de Poeh enzo hoor, dat wel). Dus ik trek meteen de  conclusie: verjaardagskaarten, daar doen ze vast niet aan in Italie. Maar wel dus! Ik zag ze ineens in de pasticceria staan: een heel rek vol met zoveel 'auguri' teksten erop als je wil. En ook voor je afstuderen, je eerste comunie, je doopfeestje en allerlei andere gelegenheden. Tsja, daar had ik even niet aan gedacht, om bij de banketbakker te gaan kijken.

2 gedachten over “Soms ontdek je nog eens wat op je 30e

 1. Dick Grootendorst

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een goed 31e jaar toegewenst. We lezen je verhalen trouw, kunnen de Italiaanse woorden helaas niet volgen. De groeten aan Christo. Als jullie weer eens in Nederland zijn hopen we dat jullie bij ons langs komen.

  Sheila en Dick

  1. Manja

   Hoi Sheila en Dick,

   Bedankt! Leuk om te horen dat jullie de blog volgen en ook groetjes terug van Christo.

   Manja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *