Spring naar inhoud

Over ons

Wij zijn Christo en Manja en we komen uit Leiden. Op dit moment wonen we in Italië in het prachtige Verona, omdat Christo hier gaat promoveren en Manja graag Italiaans wil leren. Op deze blog vertellen we over onze avonturen, ontdekkingen en Italiaanse vampiers.

7 gedachten over “Over ons

 1. Cint

  Bij toeval kwam ik op je site, wat gaaf dat jullie in Verona wonen, ik ben er wel eens geweest. Vanaf nu ga ik met veel plezier jullie belevenissen volgen, ik ben dol op Italië! Veel plezier en geniet 🙂

 2. Eva Sacchetto

  Wat leuk!!
  Ik ben net paar dagen geleden in Verona geweest. Het graf van Mn opa en oma bezocht en hun huis van toen!
  Ik zoek een woning/ appartement in of in buurt van Verona en ga jullie avonturen volgen. Heb trouwens 20 jaar in leiden gewoond!
  Warme groet
  Eva Sacchetto

 3. Kees ( Cornelis) Meijer

  Beste Mensen, ja ook ik ben classicus , nu gepensioneerd, (Leiden), en woon in Negrar. En... enthousiast over Verona, waar ik vrijwilliger ben bij Verona Minor Hierusalem, die een reeks van Veronese kerken open houdt voor publiek : wellicht komen we elkaar daar eens tegen. Een groet van Kees Meijer

  1. Manja

   Beste Kees,

   Wat leuk om te lezen! Negrar lijkt me een hele mooie plaats om te wonen, wij zijn er ook een aantal keer geweest. Ik ben zeker van plan om de kerkjes die beheerd worden door Verona Minor Hierusalem nog eens te bezoeken, dus wie weet zien we elkaar daar.

   Groetjes, Manja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *