Spring naar inhoud

‘Hopelijk geeft de Heer ons vandaag wat regen.’

Deze poster voor de tentoonstelling van Toulouse-Lautrec zie je overal in de stad. De tentoonstelling is ook echt een aanrader, mooie affiches en interessante info.

zei Leonardo vanochtend toen we in de hitte aan het werk waren in het park: takken slepen, gras maaien en vijgen stelen uit de tuin van de buren.  Een voorbijganger die Leo hoorde praten, reageerde met ‘Madonna, sì!’ En gelukkig, Leo heeft gekregen wat hij wilde. Dat moet natuurlijk ook wel als je een afbeelding van Christus als achtergrond op je telefoon hebt en de Bijbel-app er vaak bij pakt, bijvoorbeeld om te laten zien waar in de Bijbel staat dat het niet de bedoeling is om tatoeages te nemen. En ook al zijn we het daar niet helemaal over eens, hij is echt een lieverd: 50+ en behoorlijk overgewicht, maar hij neemt altijd snoep mee voor ons  🙂

En ik ben hem (en de Heer) dankbaar, want het plenst en onweert hier nu. Heerlijk! Alle ramen en deuren staan open om weer een klein beetje frisse lucht het huis in te blazen. En nou ben ik natuurlijk weer echt zo’n Hollandse zeikerd, maar ik hoop wel dat het zo weer ophoudt met regenen, want over een half uurtje wil ik op de fiets stappen om met m’n ouders naar een tentoonstelling van Toulouse-Lautrec in het centrum te gaan.

Christo is nu in Zwitserland voor een congres in Neuchatel. Hij heeft gezwommen in het meer en z’n eerste posterpresentatie gegeven. Ik vond de poster heel mooi geworden, maar voornamelijk omdat hij groen was. Hopelijk kan ik hem overhalen om er van de week iets over te schrijven. En ik ga een stukje schrijven over cocktails, heb er nu al zin in!

P.S. De tentoonstelling was heel mooi! Als je voor 3 september nog in Verona bent en je houdt van de kunst uit de tijd van de Moulin Rouge en Le Chat Noir, dan is het echt een aanrader. Er waren zelfs filmpjes en een audioguide in het Engels.
Daarna ben ik met m'n ouders echt helemaal zeiknat geregend binnen 2 minuten, dus weer wat geleerd over het weer hier in Verona 😉

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *